söndag 12 oktober 2014

Caramel koftan på gång

Toppen med helg, är sliten efter ett par intensiva veckor på jobbet. Det kommer flera....

I går visade solen sig från klarblå himmel och temperaturen tog sig upp till närmare 15 grader. Tillbringade hela dagen på Borås Motorbana då sonen körde sista delävlingen i trialserien. Han vann deltävlingen och därigenom hela serien och blev 3:a i lagtävlingen med två klubbkompisar :):) Stolt mamma

Sömnen har inte varit lika intensiv men det brukar den inte vara när jag har lite mycket runt omkring mig då därför har det blivit mycket stickning ffa på mornarna. Det finns inget som är så rofullt när jag inte kan sova som att sätta mig i soffan med te, stickning (ibland är katten med) och titta ut när solen går upp i horisonten. 

Just nu är den så där illorange - ja nästan som att det brinner -  och dimman och daggen ligger på gräsmattan och på åkern utanför. Så vackert!!

Caramel -koftan har vuxit och ärmarna sitter nu på vänt på tråd. Underbart med en kofta som inte behöver sys ihop utan stickas allt i ett. En enda liten fundering har jag dock - är tveksam till om inte koftan blir lite för soft i Supersoft-garnet? 

Ser ialla fall fram emot att den ska bli klar för jag tror den blir jättefin.Nederdelen blir grå
I övrigt - inget nytt!

4 kommentarer:

 1. Den ser verkligen ut att bli jättefin!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag har snöat in på rosa och grått - kanske lyser det upp hösten lite!

   Radera
 2. Oj vad du har stickat på. Här går det trögt, jag tycker den är så himla tråkig. Men skam den som ger sig...
  Tycker om dina färger.
  /Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Japp ibland går det undan, mycket bilåkning i helgen och då var det bra med rätstickning men visst är det roligare med lite mönster.
   Surry Hills-koftan är näst i tur.... /Ulrika

   Radera