torsdag 5 december 2013

Stopp - sa kroppen :(

Stopp och belägg sa kroppen i måndags!

Det har varit lite för mycket under de senaste två månaderna och i måndags började kroppen säga - nej. Det är ett ord som jag någonstans under resans och livets gång inte lyckat lära mig att säga och så blir det så här. 
Jag vill för mycket och vill vara med på allt och efter söndagens julmarknad gick det inte mer. Jag var ledsen, trött, yr i huvudet och hade så svårt att koncentrera mig på jobbet i måndags. 

Fick feber och stannade i sängen hela tisdagen och gick till vårdcentralen i går.  Allt kroppsligt var bra (skönt!) men pisk på fingrarna fick jag allt för att att jag inte säger nej tillräckligt ofta och även tränar lite för lite (just nu inte alls).

Tog en underbar långpromenad i går med klassisk musik i öronen och solen som värmde kinderna och näsan, och jag hittade minst 3-4 olika ställen som jag hade kunnat sätta mig ner och fika på men..... hade ingen fika med mig.

Tänk att det är så svårt att ibland stanna bollen när den rullar - det går bara fortare och fortare och man är så medveten om det men ändå inte säger stopp. Lite "duktig flicka"-syndrom! 

Jag har bestämt mig för att må bra och ska inte vara med på helgens julmarknad och att göra klart de beställningar jag har och inte ta på mig mer innan jul.  Ska hitta glädjen i mitt handarbete igen för just nu är jag bara stressad av att t.o.m sticka.

Ta vara på er alla "duktiga flickor" och alla andra också!

Happy knitting!

Skänker mig ro!

Ska försöka vara lite mer så här...

5 kommentarer:

 1. Oj, så lätt det är att trilla dit. Ta nu hand om dig så att du orkar med Julen.
  /Anna

  SvaraRadera
 2. Sköt om dig och sticka för din egen skull ingen annans!

  SvaraRadera
 3. Hej på dig!
  Visst är det roligt att ha sin hobby, men man får vara försiktigt när det börjar bli för mycket. Ha det så bra och sticka lugnt.
  Kram Camilla

  SvaraRadera