onsdag 16 november 2011

Julmarknad i advent

Under hela 1:a adventhelgen nästa helg är det dags för julmarknad i Särö.

Det blir premiär för julmarknader för min del och mellan 10-16 båda dagarna vankas det stickade sockor, vantar och handledsvärmare tillsammans med tomtar, glögg, karameller, café, tomte, mm mm.
Hade någon sagt till mig för ett år sedan att jag ska vara med på julmarknad så hade jag sagt - "inte jag inte" men nu blir det så och jätteroligt ska det bli. Min vän H ska ha med sina fina själasjalar och S ska vara med mig och både sälja och vara moraliskt stöd.

Pirrigt är det.... men kul ska det bli.

Må gott!

3 kommentarer:

 1. Hej,
  Så fina saker du gör! Nu har jag tipsat om dig på min blogg:)
  Nora och jag skulle vilja beställa långstrumpor som vi kan ha i våra Hunters. Stickar du sådana?
  Lycka till i Särö.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Det var första gången för mig också. Visst är det pirrigt man vet inte vad andra tycker om det man gjort. Låter verkligen mysigt med julmarknad i Särö. Skulle vilja komma förbi och titta. Vi får se om det blir någon tid till det. Som du vet har Robin flyttat till Göteborg. Han har bott hos Therese i Torslanda sedan i juni. Nu håller vi på att renovera en tvåa i Tolered på Hisingen. Robin fyller 25 år på lördag så vi ska till honom.
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Lena: Så kul att du gillade detta, stickar gärna sådana långstrumpor till er, kom tillbaka med storlek och vilken färg ni vill ha. Hur höga är Hunterstövlar? När kommer ni hem. //Kram Ulrika

  Camilla: jag mailar en poster till dig och det vore kul om ni kunde titta. kram Ulrika

  SvaraRadera