fredag 28 juni 2013

Här ska monteras!

Alla dessa rutor har legat i en korg ganska länge för jag har inte haft lust att göra färdigt filten som jag pånörjade för en evighet sedan. Men nu är det dags - fram åkte virknål och tråd och monteringen var på gång.
Tveksam dock om det blir bra, kanske får jag repa upp det sista varvet och sy ihop den...... hatar att repa upp men den måste bli bra denna gången och KLAR!
                                             

Hade för avsikt att sitta hela kvällen igår men så ville sonen sjösätta sin båt och det var mycket roligare och fick en underbar tur på havet med son och  man.

Lyckan i sonens ögon......! :)

Kvällstur i Sandö

Happy Knitting!4 kommentarer:

 1. Det låter härligt med en tur i båten. Det är inte ofta som jag får nån möjlighet att komma ut på sjön/havet. Men hos mina svärföräldrar finns en liten roddbåt som vi ger oss ut i när vi är där - dubbelt rofyllt!

  Finn filt du håller på med! Själv har jag aldrig tagit mig an ett så stort o omfattande projekt. Men en vacker dag så......

  Jag håller mig mest till mina strumpor, vantar o sjalar. Tack för fina ord om min blogg - dom värmde verkligen!

  Ha en fin sommar, Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, en tur på havet är så rofullt och särskilt med mina barn:) Jag stickar även mycket sockor och vantar, förra vintern var det mest virkade tumvantar med volang, de är så söta. Glad sommar! /Ulrika

   Radera
 2. Vilken vacker båt bild! Att börja montera en mormorsrutefilt, där har i alla fall jag lång startsträcka, särskilt om man måste fästa trådar också! Så- bra jobbat, ser ut att bli vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är något visst med havet, tacksam för att jag har det så nära. Filten tar en stund att sy ihop men skam den som ger sig. Någon gång blir den nog klar. /Ulrika

   Radera