fredag 21 mars 2014

Louise är klar!

Äntligen är min poncho "Louise" klar. 

Att det ska vara så tråkigt att göra klart det sista dvs sy ihop två sömmar och fästa tio trådar. Blockad har den varit i evigheter känns det som och nästa poncho är redan halvvägs :) Pinsamt!!!Ikväll blir det lugnt,  kurerar dotter som opererats och som nu läker, lite tacos och lite rött, Let's Dance på tv, mina goa syskonbarn på besök och sticket i knät. Låter som en vanlig fredagskväll här hos oss - och jag är säker inte ensam om detta i vårt avlånga land.


Imorgon blir det utflykt till en lokal garnaffär som tyvärr ska lägger ner och kanske, kanske kan det finnas något kvar till mig :)

Nästa helg är det ju dags för årets stickfestival på Grötö (undra om Mia är hemma...!) och då måste jag väl ha något nytt garn med mig. Tänk om det inte finns något garn där....??

Har ju även anmält mig till Garn och Te och jag tänkte finna det DÄR garnet till min mottagare :)

Happy knitting!2 kommentarer:

  1. Ponchon blev verkligen snygg!!! Åhhh.... va`kul det låter att åka till Grötö på stickfestival är nästan lite avundsjuk.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jag är riktigt nöjd! Grötö festivalen är varje år - gå in på stickfestivast.se och läs mer så kanske du kan anmäla dig till nästa år.

      Radera