måndag 3 februari 2014

Ponchon Louice

Om jag ska sitta sammanlagt 300 mil i bilen under februarilovet måste jag ju har något i händerna, eller hur?

Förra årets var det en liten stickning och stora marknadsföringsböcker som fördrev tiden i bilen men i år är det många garner och en liten bok som får åka med.

Hittade ponchon Louise och pep ner till garnaffären i helgen för den kommer att bli perfekt till våren över en skjorta eller klänning. Var dock tvungen att "provsticka" lite för att jag ska vet hur jag ska göra och det var ju jättekul!! 
Det går faktiskt ganska fort... så jag tror att det får åka med garn till ett par Astrid-vantar.

Vintern har nog tyvärr redan lämnat västkusten, igår var det +3 grader och jag hörde fårglarna kvittra när jag var ute och gick.... vill  ha mer snö :(

I övrigt - inget nytt!

Sticka lugnt!

4 kommentarer:

 1. Det ser jätte snyggt ut och den ser riktigt rolig ut att sticka :)

  SvaraRadera
 2. Tack, ja och fort går det med! /Ulrika

  SvaraRadera
 3. Hej på dig! Tänk vad konstigt det kan bli, jag som aldrig i hela mitt liv gillat vinter och snö, bor här på hög höjd. Jag älskar hösten, sommaren och våren, tycker faktiskt ganska mycket om vintern med bara jag slipper att se snö.
  Vilken långresa ni ska ut på.
  Ha det så bra och hälsa familjen.
  Kram Camilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, februarilovet nere i Österrike är något vi gillar och även så i år. Visst är det lite segt att sitta närmare två dagar i bilen men det är det värt. En övernattning och lite vin på vägen ner och hem och åkt för det hela lite enklare. Kram Ulrika

   Radera