måndag 15 februari 2016

Tillbaka till stickan igen

Tillbaka i verkligen igen - i stickverkligheten!

Januari försvann lika snabbt som den kom - och februari är redan här. Januari bjöd på en av de bästa resorna jag någonsin varit på - en vecka i Kapstaden!! 

En vecka full av kontraster; svart vs vitt, hav vs berg, stenigt, kargt, stilla vs myller och shopping. Rikedom i City vs fattigdom i kåkstäderna.
Lägg därtill 30-35 grader varmt, strålande sol, goda vita viner, god mat och härliga sandstränder - du förstår att jag njöt!!


Får jag möjlighet att åka dit igen - jag åker bums....

Då det var en lång flygresa tänkte jag passa på att sticka lite men fick inte till mönstret samt att det var nattliga flygningar och jag utnyttjade faktiskt tiden till att sova (något hjälpligt i alla fall). Tur att man inte är så lång för det är inte bekvämt. Man vänjer sig vid mat på konstiga tider, middag k1 03.30 på morgonen på vägen dit och frukost kl 02.00 på vägen hem. Tog ett par dagar för magen att hitta tillbaka ska jag säga.

Nu är verkligheten i kapp och sticket har åkt fram igen. Har just stickat färdigt ett par sockar My#1 av Rät& Avig. Där gällde det att hålla tungan rätt i munnen, men fint blir det. Garnet är även det av Rät & Avig - som skickade det i ett garnbyte - jag som älskar grönt..... men när jag väl maskat av och tagit korten nedan ser jag att jag stickat alldeles GALET :(

Ovansidan på ena foten är stickad i fel mönster!!!!!!!! Kan inte bestämma mig om jag ska ta upp eller låta det vara..... 
Kanske låta det vara som en påminnelse att faktiskt läsa mönstret ordentligt nästa gång. Attans!!

Allt gott! /Ulrika


Fina..... men felstickade


Foten son är rätt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar