onsdag 24 juni 2015

I did it- again :(

I did it again!!

Vad - jo misslyckades med att åkta till TantKofta och öppen koffert och INTE köpa garn. Förstår inte riktigt hur det gick till. Undra om det hjälper att inte ha med plånboken nästa gång - då borde det väl ändå inte gå, eller.....??


När jag var liten och var ett par dagar hos min farmor och farfar i Ulricehamn gick alltid (nja kanske inte alltid) farfar och jag till stan för att handla. På vägen hem passerade vi dock Nybergs leksakshandel och varje gång ville jag gå in och titta:

- Vi ska ingenting ha, sa farfar.
- Nää då, sa ja...men vi kan bara titta.

Som jag minns det hade jag alltid en liten påse med mig därifrån och det var lycka :) Kände varje gång att jag var lite listig som fick med farfar ni i leksaksaffären.

Precis samma känsla får jag när jag åker till TantKofta och hennes växthus - inte köpa men bara titta lite, att få drömma och klappa garn. Dricka kaffe med mjölk och äta hennes nybakta kanelbullar och bara sticka bort ett par timmar. Det är en lisa för själen och jag känner mig alldeles lycklig när jag väl åker hem därifrån,
(Måste jag säga att lyckan av att ha en liten påse med sig hem är lika stor idag som när jag var liten....??)

Filisilk
Ovanstående Filisilk-garner ska bli ytterligare en Betula (det blå garnet) till min vän Louise  och de övriga två tilsammans med det bruna i mitten på nedre bilden ska bli en Color Affection, jag måste ju ha något att göra på semestern :)Det orange Soft Donegal Tweed (i färgen "Höstgul Confetti) ska bli en basker till mig som ska matcha min orange Betula som är klar men som inte fått komma upp på bloggen än. Den kommer.

Allt gott!

1 kommentar:

  1. Jag förstår känslan :) Vilka härliga garner du fick med dig hem!

    SvaraRadera