tisdag 22 oktober 2013

... å så startar vi något nytt igen....

Det har varit lite tunt med inlägg den senaste veckan men jag har inte haft tid; fullt upp på jobbet med konferens och därtill ordnat en Oktoberfest (jodeläho). 

Helgen tillbringade jag med fyra gamla vänner i Köpenhamn och det strids-shoppades!! En och annan dansk öl slank också ner men jag hittade inte en enda garnaffär :( Får ta en garnaffärsresa en annan gång - med andra deltagare!

Fortsätter sticka på min kofta "uppifrån-och-ner" men när garnet tog slut igår kväll orkade jag inte veva upp en ny härva utan plockade fram garnet till Pippi-strumporna nedan. 

Varför är det så lätt att starta något nytt och så svårt att avsluta det man har? Tror det ligger lite i min personlighet, är ju "Tvilling". Är så full av idéer som jag vill göra att jag tror att jag ska glömma av dem om jag inte börjar bums. Måste nysta lite garner ikväll så koftan blir färdig snart (den behövs) och även tänkt göra en julklapp till en när och kär men mer än så kan jag inte avslöja just nu :)

Happy Knitting!


2 kommentarer:

 1. Visst är det skönt att kunna skylla på sin tvillingskäl? Jag är ju dessutom "dubbel-tvilling" och skyller på det i alla lägen. =)
  Jag är inget fan av sockstickning men ett par pippimönstrade står högt på att-göra-listan.
  /Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pippi mönstret är aldrig fel och så gillar jag sticka sockar, De blir nog bra tillsammans med mina tumvantar i Pippiformat,
   Allt gott/Ulrika

   Radera