tisdag 26 juli 2011

Många projekt och lite tid

Ju mer jag stickar och virkar desto mer saker kommer jag på som jag vill göra.

Det är flera fingervantar, varma sockar till våra gäster som kommer och hälsar på under hösten och vintern (vi har så kalla golv i vårt gamla hus), en stickad långkofta som är 'nästan' klar, en virkad strandväska av mormorsrutor och en virkad rund matta av tygremsor!

...och jag har bara två veckors semester kvar..... :(

Må gott !

1 kommentar:

 1. Hej!
  Vilka fina vantar och sockar. Vad duktig du är. Så många härliga färgen. Tur att du har någon som fäster alla trådarna:)
  Ja, vi var i Side. Det var jag, Crille, Peter och Susanne. Vi hade det helt fantastiskt. Vi bodde på ett litet hotell mitt i gamla stan. Havet på ena sidan och staden på andra. Vi solade och badade på östra sidan, där fläktade vinden så skönt och det var inte lika mycket folk som på den andra. Fina restauranger fanns det gott om, vi åt såå god mat hela tiden.
  Vi kan höras igen. Vore roligt att träffas i höst, men vi är väldigt uppbokade, som du vet så fyller vi nästan alla år i oktober och november. Robin har flyttat och fått jobb i Göteborg. Även Peters Emma bor nu i Göteborg. Men allt det här vet väl en som är med på Facebook.
  Ha det!
  Kram från kusin

  SvaraRadera